Camerabeveiliging

Inbraak en diefstal zijn zeer onaangename gebeurtenissen. Uw waardevolle spullen bent u in de meeste gevallen definitief kwijt en ook emotioneel is een dergelijke ervaring erg vervelend. Voorkomen, signaleren en razendsnel alarmeren door middel van camerabewaking, zijn vandaag de dag dan ook absoluut geen overbodige luxe! Slimveilig zorgt er nu voor dat u gemakkelijk preventieve maatregelen kunt nemen.

Met camerabewaking heeft u gedetailleerde instrumenten in handen om ongenode gasten buiten de deur te houden. Een compleet camerabewaking systeem bestaat uit 4 onderdelen:

  • camera’s
  • kabels
  • een recorder om de camerabeelden mee op te nemen
  • een monitor om de camerabeelden op weer te geven

Onveilig gevoel?

Uit onderzoek blijkt dat 18 procent van de mensen ’s avonds, alleen thuis, wel eens het gevoel hebben onveilig te zijn of zelf bang te zijn! Hebt u dat ook wel eens? Ga dan over op een camera systeem van Slimveilig. We kunnen ervoor zorgen dat u zich veiliger voelt, ook ’s avonds als u alleen bent!

Maak daarom vandaag nog een afspraak met Slimveilig. Volg uw camera’s via internet of een smartphone. Bescherm uw kostbare bezittingen met onze beveiligingscamera’s.

Zichtbare beveiliging

Camerabeveiliging is een stukje zichtbare beveiliging. Een waarschuwing voor iedereen met een fout motief, We hebben u gezien en u staat op camera. Dit is naast goede buitenverlichting een van de manieren om inbrekers af te schikken voordat er schade gemaakt wordt of iets ontvreemd.

Inbrekers hebben het vaak gemunt op woningen met dichtbegroeide tuinen, die het aan het zicht van de omgeving onttrekken. Snoei daarom regelmatig de heg en houd struiken klein.